Rólunk

Ujhelyi-Autó II. Kft.img
4027 Debrecen, Böszörményi út 66.
Telefonszám: 52/418-266, 52/311-945
Szalon: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 08.00-13.00
Szerviz: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 08.00-13.00

img

Az Újhelyi-Autó Kft-t magyar magánszemélyek alapították 1991-ben Toyota gépkocsik forgalmazása és szervizelése céljából.

A társaság megalakulása óta nyereségesen működik és Újhelyi István ügyvezető igazgató vezetésével folyamatosan növelte árbevételét, illetve bővítette tevékenységi körét. 1996 végén megalakult az Újhelyi-Autó II Kft-t, mint hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedés.

1997-ben az Újhelyi-Autó Kft kinőtte eredeti telephelyét és új területet vásárolt Debrecen központi részén. A következő évben került sor a Toyota szalon és szerviz felépítésére. Ugyanitt folytatta tevékenységét az Újhelyi-Autó II. Kft, amely 2001-ben a Mercedes-Benz vezérképviselet által támasztott előírásoknak mindenben megfelelő autószalont épített. Ma már közel 900 nm-es, elkülönített, az uniós szabványoknak megfelelő bemutatótermekben folyik a Toyota és Mercedes-Benz értékesítése.

Központi elemét képezte társaságunk további fejlesztési terveinek egy európai színvonalú tehergépkocsi szerviz, valamint egy karosszéria javító és fényező műhely felépítése, amely végül 2004-ben valósult meg. Ezek a beruházások lehetővé tették az ügyfelek teljes körű, egy helyen történő, gyors kiszolgálását, beleértve a kárügyintézést is. A karosszéria és fényező üzem, valamint a tehergépkocsi szerviz 1200 nm-en működik, az utóbbiban új és használt gépkocsik műszaki vizsgáztatását is biztosítani tudjuk. A bemutatótermek mellett működik a 800 nm-es szerviz, ahol a márkák előírásainak megfelelő legmodernebb technológiával zajlik a szervizelés, javítás. 200 nm-es alkatrész raktárunkban 70 millió Ft értékű, folyamatosan cserélődő készlettel rendelkezünk. Az előbbieken túlmenően gépkocsi mosóval és autókozmetikai szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.  

Ma már az új gépkocsi értékesítéséhez sokszor elengedhetetlen a vásárló által használt gépkocsi beszámítása, így erre a szolgáltatásunkra is különös figyelmet fordítunk, amelyhez összesen 2000 nm-es - részben fedett - terület áll rendelkezésünkre. 

2007 októberétől bővitettük kínálatunk, ugyanis társaságunk a Hyundai hivatalos márkakereskedője lett, 2015 márciusától pedig tovább bővítettük kínálatunkat a Mitsubishi és a Subaru modelljeivel.

Az autópiac tendenciáit figyelembe véve az elmúlt években új eladási és szerviz technikai korszerűsítéseket hajtottunk végre az ún. full-services szolgáltatást középpontba helyezve. A full-services szolgáltatás szerves részeként alakítottuk ki az egyes márkák bemutatótermeit. A kiszolgálás minőségénk javításán túl, az egyébként kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező gépkocsik mellett magasan kvalifikált kollégákkal próbáljuk megtartani régi, és egyben megnyerni új ügyfeleinket. Jelenleg összesen 35 fő dolgozik társaságunknál annak érdekében, hogy mindenki elégedetten távozhasson tőlünk.


Kapcsolatfelvételhez kérjük töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot!

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.